dilluns, 7 d’abril del 2014

Sortida de cap de setmana!

Ja ha passat un dia des de la tornada i tornem a tenir les piles carregades desprès d’haver disputat unes olimpíades. Si si, ho heu llegit bé! Els nens i nenes del Cepitu van participar en els jocs olímpics a Can Pió.

Tot va començar Dissabte al matí, quan vam arribar a la casa, ens va rebre el President del Comitè Olímpic, la mascota de les olimpíades i quatre entrenadors. Es veu que ens van segellar malament els bitllets de bus i es pensaven que érem atletes. Així que els nens i nenes es van instal·lar a la zona d’atletes i durant el mati van crear una bandera, un crit, unes cintes pel cap i es van preparar tot fent uns relleus.

El problema va arribar a la tarda, on sense voler, van apagar la torxa olímpica. Gràcies a un savi, vam aconseguir els valors del foc olímpic i vam poder encendre la torxa un altre cop. Així que ja es podien inaugurar les Olimpíades! I així ho vam fer desprès de sopar,  tot escoltant bona musica i movent una mica l’esquelet.

Al matí següent van arribar els arbitres i vam participar a les olimpíades, superant els diferents esports, com esgrima, atletisme, unes regates, scooutball, voley i relleus. Tots els nens van jugar molt i molt bé i tots van aconseguir una medalla. 

Esperem que els nens i les nenes gaudissin de un bon cap de setmana! Ens veiem passat Setmana Santa!

Equip de monitors del Cepitu











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada