dimecres, 25 de març del 2015

Ulele Masa Masa! (Mitjans)

L'últim dissabte d'aquest trimestre! Aquest cop el destí ens ha portat fins a Nova Zelanda, concretament a la Tribu Kalama. Allà hem conegut a dos dels seus guerrers i el xamàn i ens van introduir en la seva cultura. Vam fer les Hakas tradicionals de la zona i ens vam pintar la cara entre nosaltres. Abans de berenar ens vam deixar portar pel ritme de la música i vam descobrir la nostra part més creativa.
Ja amb la panxa plena, mentres jugàvem als esports més comuns de la zona, el xamàn va veure la bossa que portavem amb tots els objectes del capità Josep que haviem aconseguit durant tot el trimestre. Al veure-ho, es va emocionar i ens va revelar que ell és el capità Josep. Feia 20 anys que estava amb la Tribu, ja que es va perdre en un viatge pels 7 mars i no va trobar a la seva triuplació. Li vam explicar tot el que hem fet durant aquest trimestre hi va marxar corrents a buscar a la Hula Hop, el Pancho del Rancho, el Juang-Li i companyia.
Ens va agraïr tot el que hem fet durant aquestes setmanes i entre llàgrimes d'emoció es va posar en marxa per començar una nova aventura!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada