diumenge, 12 d’abril del 2015

VOLEM SER LLIURES! Inici 3r Trimetre

Després d'aquestes curta setmana de vacances ja encarem el tercer trimestre. Ens trobem en plena primavera i cada dia l'estiu està més a prop. Aquest dissabte hem tornat a l'esplai i quina sorpresa ens hem endut tots!

Ens hem trobat amb un grup de titelles de fils, que formen part del PITUTEATRE. Porten molts anys fent d'artistes ambulants i es passen el dia fent les mateixes obres i actuacions, però tot i que estan cansades de fer sempre el mateix no hi poden fer res ja que estan lligades, i el titellaire és qui les mana. De cop i volta una visita inesperada els ha sorprès. Una titella "lliure" estava en busca dels seus companys i ens ha explicat la seva història. Es va perdre fa temps i es va desfer dels fils que la lligaven, i des d'aquell dia és molt més feliç. Ara pot fer el que ella vol i no té a un titellaire que sempre l'està manant. Com bé ella ens ha dit: "Ara em puc rascar el nas sempre que em pica!!"

Hem fet activitats per veure com és la vida de les titelles de fils i de la titella lliure. Ens hem posat a la pell del altres per saber com es senten en el seu dia a dia i un munt d'activitats ens han fet córrer i jugar durant tota la tarda per començar aquesta nova aventura.  

Aquest últim trimestre se'ns planteja el dilema de si ens desfem dels fils o seguim lligats a ells. Les nostres titelles no saben encara què fer, però segur que trobem una solució durant aquests mesos.


1 comentari: