dilluns, 26 d’octubre del 2015

Els Minis rescatem al Teo (24/10)

Aquest dissabte els Minis ens hem trobat amb un gran problema. Ens ha vingut a veure una iaia dient-nos que feia dies que sentia sorolls a la bústia de fora de casa seva. Quan hem anat a veure que hi havia, veiem que és el Teo, que porta 4 dies tancat. Ens explica que va caure al intentar recollir una carta que va enviar per error i que no pot sortir d'allà dins. La bústia té 3 candaus, però no ell no sap on estan les claus. Ens demana la nostra ajuda, i si podem anar a buscar-les.

Trobem un conserge que té totes les claus de la zona i ens deixa les claus amb una condició: Si demostrem que sabem cuidar les coses i no les perdem ens les deixa sense cap problema!

Anem a plena ciutat a buscar les etiquetes de les claus del conserge, així segur que no s'equivocarà quan vulgui obrir totes les portes.

Després de berenar i de trobar totes les claus, anem a salvar el Teo. Coloquem les treus claus en el seu pany i finalment aconseguim alliberar-lo!!! Fem diferents jocs per celebrar que tornem a estar tots els Minis junts!

SOM UN GRAN EQUIP!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada