dimecres, 27 de gener del 2016

Arribats de Cepiturn (Inici 2n Trimestre)

Una vegada acabades les vacances de Nadal, ja tornem a estar aquí! El segon trimestre ja ha començat, quines seran les aventures que ens depararà el futur?
El dissabte un grup d'astronautes va aterrar a la Terra. Hi havia un munt d'expectació! Televisions, Radios, Científics de la NASA...
Un grup de valents astronautes acabava d'arribar d'una llarga expedició del Planeta de Cepiturn i tothom estava impacient per saber que és el que havien vist.
En la Roda de Premsa ens van expicar que havien vist pedres que parlaven, plantes que menjaven ungles dels peus, ovnis, plovien hamburgueses... QUANTES COSES HAVIEN TROBAAT!
La gent emocionada els hi va demanar que els hi ensenyessin tot el que havien vist, i a través de diferents jocs vam aprendre moltes coses de l'Univers.
Finalment, els científics de la NASA els hi van anunciar que tornarien a Cepiturn d'aquí 3 mesos per tornar a grabar-ho tot ja que era un descobriment molt important. En aquell moment tots els Astronautes es van posar molt nerviosos però no ens van dir per què.....
El que ells no saben és que els vam escoltar dient que com van tenir molta por no van sortir mai de la nau i que tot el que havien dit a la gent era una mentida que cada cop s'ha anat fent més gran!!!
Hem d'aconseguir que siguin SINCERS i diguin la veritat a tothom, esperem aconseguir-ho abans de que hagin de tornar a Cepiturn!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada